Nyomtatás

Esemény

Heroes akadályfutás és verseny - OCR a "Fitt az Ősz" keretében

A Wellness magazin jóvoltából idén ősszel is megrendezésre kerül a HEROES akadályfutás és verseny a MOM Sport Uszoda és Sportközpont udvarán, a TEFUTSZ szakmai közreműködésével. Mutasd meg, mennyire vagy kemény harcos, és próbáld ki a Heroes 2018-as pályáját! Kipróbálhatod ingyenesen az akadályokat, de megmérettetheted magad a versenyen is!

Találkozzunk szeptember 16-án, addig is csatlakozz eseményünkhöz a Facebookon: https://www.facebook.com/events/543422766035706/

A verseny rövid körpályán kerül lebonyolításra, ahol a sebesség, az ügyesség és a helyzetfelsimerés is maximális szerepet kap. A kb. 400m hosszú pályát 8 akadály nehezíti, köztük az ismertebb általános OCR akadályok mellett a nehezebb, technikásabb feladatok is próbára teszik a versenyzőket. Az esemény FB oldalán egy-egy akadályról posztolnak is. De a verseny előtt mindegyik kipróbálható, megtanulható!

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A versenyen mindenki saját felelősségére, egészségi állapotának felelős megítélésével és ismeretében vesz részt. A Szervező a rosszul felmért egészségi állapotból adódó, vagy egyébként a résztvevő magatartásának betudható esetlegesen bekövetkező sérülésekért, egészségi állapot változásért semmilyen felelősséget nem vállal.

A verseny 13:00-17:00 óra között kerül megrendezésre.

Belépő jegy (mely tartalmazza a részvételt a 14 órakor kezdődő versenyen és belépőt a csarnokban megrendezésre kerülő Fitt az ősz! eseményre )
Kapunyitás: Szeptember 16 vasárnap 09:00
Kapuzárás: Szeptember 16 vasárnap 17:00

2 500 HUF / db

Kapunyitás: Szeptember 16. Vasárnap 09:00

MOM Sport és Rendezvényközpont (Budapest)

1123 Budapest Csörsz u. 14-16.

 

Utoljára frissítve: kedd, 04 szeptember 2018 15:02
Tóth Viktor

2003 óta vezetek egyéni és csoportos edzéseket. 2005-2015 között csapatvezetőként irányítottam az általam alapított X2S TEAM multisport csapatot. Ez alatt a 10 év alatt a csapat tagjai több Világ-, Európa- és Magyar bajnoki címet szereztek tereptriatlonban, terepfutásban és hegyikerékpárban. Közülük kerültek ki Magyarország legsikeresebb Xterra és első Spartan Race versenyzői is. Számos sportrendezvény szervezője, szakmai vezetője vagy tanácsadója vagyok. Sok esetben olyan rendezvényeket honosítottam meg Magyarországon, amelyek külföldön is ritkaságnak számítanak. Ilyenek például a téli triatlon (futás, kerékpár és sífutás), a hosszútávú tereptriatlon, vagy a városi terepfutás.

Kiemelkedően fontosnak tartom a sport és a természet kapcsolatát. Az edzésmunka másik meghatározó alkotóeleme a közösség ereje. A sport, sőt sokszor egy verseny is sok esetben elsősorban önismereti, belső fejlődést jelent.

Webhely: triatlonedzo.hu/