Nyomtatás

Akadályfutás hírek

Az Év legeredményesebb terepakadályfutói 2017 díjazottjai

Lezárult a Running Warriors és a Terepakadályfutó Szövetség által létrehozott év legjobb magyar Terepakadályfutóinak hirdetett különdíjazás. A közönség szavazás mellett a szakma is meghozta döntését. Nemcsak a rajongók, hanem a szakmai stáb is úgy ítélte, hogy a legek kiemelése mellett a további jelöltek is különdíjat érdemelnek egész éves teljesítményükért.

Ezért a Running Warriors és a Szövetség javaslatára a legjobb férfi, női, csapat és edzők díjazásán túl minden jelölt díjat vehet át a jövő hét végi díjátadó vacsorán.

Ennek részleteiről a Szövetség minden érintettet hamarosan értesít.

"Az Év legeredményesebb terepakadályfutói" kategóriák és jelöltek: 

Nők:

1.Gyurcsó Andrea 

Majtényi Zsófi

Staicu Simona

Férfiak:

1.Tóth Ádám

Martyin László

Mester Bálint

Csapatok:

1.Gabor Team

Yakuzza Team

Gazelle Team

Edzők:

1.Zimányi Gábor

Zborai Tamás

Farkas László

A közösségi szavazás eredménye

Yakuzza Team: 715

Gabor Team:638

Gazelle Team:24

Zimányi Gábor:234

Zborai Tamás:36

Farkas László:14

Martyin László:189

Tóth Ádám:124

Mester Bálint:22

Majtényi Zsófi:166

Gyurcsó Andrea:90

Staicu Simona:18

Forrás: TEFUTSZ  

Utoljára frissítve: vasárnap, 28 január 2018 19:14
Tóth Viktor

2003 óta vezetek egyéni és csoportos edzéseket. 2005-2015 között csapatvezetőként irányítottam az általam alapított X2S TEAM multisport csapatot. Ez alatt a 10 év alatt a csapat tagjai több Világ-, Európa- és Magyar bajnoki címet szereztek tereptriatlonban, terepfutásban és hegyikerékpárban. Közülük kerültek ki Magyarország legsikeresebb Xterra és első Spartan Race versenyzői is. Számos sportrendezvény szervezője, szakmai vezetője vagy tanácsadója vagyok. Sok esetben olyan rendezvényeket honosítottam meg Magyarországon, amelyek külföldön is ritkaságnak számítanak. Ilyenek például a téli triatlon (futás, kerékpár és sífutás), a hosszútávú tereptriatlon, vagy a városi terepfutás.

Kiemelkedően fontosnak tartom a sport és a természet kapcsolatát. Az edzésmunka másik meghatározó alkotóeleme a közösség ereje. A sport, sőt sokszor egy verseny is sok esetben elsősorban önismereti, belső fejlődést jelent.

Webhely: triatlonedzo.hu/