Nyomtatás

Akadályfutás hírek

A Spartan Race felvásárolta a Tough Mudder márkát az Egyesült Államokban

A Spartan Race megvásárolta a Tough Mudder akadályverseny amerikai üzletét és eszközeit, biztosítva ezzel a vállalat és a márkanév jövőjét. Megtartotta a nevet és visszahozta az alkalmazottakat a 2020-as események szervezésére. Megállapodás született a Spartan és a Tough Mudder vagyonkezelője között a csődeljárással kapcsolatban, amelyet egy kinevezett bíró hagyott jóvá. Ennek az alapja az, hogy a Spartan 2020 elején megvásárolta a Tough Mudder brit vállalkozását.

A 2020-as Tough Mudder eseményeket március elején teszik közzé, a regisztráció továbbra is a ToughMudder.com oldalon történik.

"A Tough Mudder egy hihetetlen csapatot épített, és örülünk annak, hogy megállapodást sikerült elérnünk, amely visszahozza régi csapatot a munkájához, a szenvedélyes közösségét a versenypályához, és lehetővé teszi a márka fejlődését" - mondta Joe De a Spartan alapítója és vezérigazgatója.

Örülünk annak, hogy együtt dolgozunk a Tough Mudder csapatával a Spartan berkein belül, miközben növekszik jelentőségünk és tovább folytatjuk küldetésünket az egész világ életének javítására."

Az üzlet részeként a Tough Mudder amerikai üzletága a Spartan 100% tulajdonában lévő leányvállalata lett.Az akvizíció globális következményekkel jár, mivel a Tough Mudder több mint 20 országban szervez versenyeket Ázsiában, Európában, Dél-Amerikában és a Közel-Keleten. Kyle McLaughlin, a Tough Mudder volt vezérigazgatója felügyeli az új cég globális üzleti tevékenységét.

Forrás: life.spartan.com 

Utoljára frissítve: csütörtök, 05 március 2020 19:15
Tóth Viktor

2003 óta vezetek egyéni és csoportos edzéseket. 2005-2015 között csapatvezetőként irányítottam az általam alapított X2S TEAM multisport csapatot. Ez alatt a 10 év alatt a csapat tagjai több Világ-, Európa- és Magyar bajnoki címet szereztek tereptriatlonban, terepfutásban és hegyikerékpárban. Közülük kerültek ki Magyarország legsikeresebb Xterra és első Spartan Race versenyzői is. Számos sportrendezvény szervezője, szakmai vezetője vagy tanácsadója vagyok. Sok esetben olyan rendezvényeket honosítottam meg Magyarországon, amelyek külföldön is ritkaságnak számítanak. Ilyenek például a téli triatlon (futás, kerékpár és sífutás), a hosszútávú tereptriatlon, vagy a városi terepfutás.

Kiemelkedően fontosnak tartom a sport és a természet kapcsolatát. Az edzésmunka másik meghatározó alkotóeleme a közösség ereje. A sport, sőt sokszor egy verseny is sok esetben elsősorban önismereti, belső fejlődést jelent.

Webhely: triatlonedzo.hu/